Üdvözöljük a Vácon Vár-lak Vendégházban!

Szeretettel köszöntjük Önt a Vár-lak Vendégház weboldalán, Vác történelmi szívében. Vendégházunk egy egyedi és felejthetetlen élményt kínáló hely, ahol a történelem ölelésében, mégis minden modern kényelemmel körülvéve pihenhet meg.

A Vár-lak a város egykori várának falazatára épült, és teljes felújításon esett át, hogy megőrizzük az 1930-as évek hangulatát, miközben a mai kor igényeinek megfelelő kényelmet biztosítunk. A vendégházunk ideális választás azok számára, akik szeretnék élvezni a csendes, nyugodt környezetet, ahol a reggeli ébredést a madarak csicsergése teszi még különlegesebbé.

Szolgáltatásaink közé tartozik egy teljesen felszerelt konyha, étkező, egy fürdőszoba, egy hálószoba, valamint egy tágas nappali, ami tökéletes helyszíne a kikapcsolódásnak. A vendégházhoz tartozó nagy, gondozott kert, a napozóterasz és a medence pedig garantálja, hogy pihenése alatt feltöltődhessen.

A Vár-lak Vendégház kiváló kiindulópont a város és a környék felfedezéséhez. A főtér, a Duna part, és a Budapest-Szob kerékpárút csupán néhány lépésre található, így könnyedén belevetheti magát Vác történelmi és kulturális kincseinek felfedezésébe.

Különleges ajánlatunkként a házhoz tartozó finn szaunát is igénybe veheti, hogy pihenése még emlékezetesebb legyen. Szálláshelyünkön minden más költség már benne van az árban, így gondtalan kikapcsolódásra számíthat.

Fedezze fel velünk Vác varázsát, és élvezze a Vár-lak Vendégház nyújtotta kényelmet és nyugalmat. Várjuk szeretettel, hogy vendégül láthassuk Önt ebben a különleges környezetben.

Foglalás

Szolgáltatásaink

Tegye tartózkodását még különlegesebbé a szauna és a medence nyújtotta luxussal, vagy élvezze a grillezés örömét a szabadban. A roller használat és az ingyenes wifi biztosítja, hogy felfedezése során sem maradjon le semmiről. A Vár-lak Vendégházban minden arról szól, hogy Ön a lehető legjobban érezze magát.

Galéria

További képek a szállásról